Badebomber

Har du noen gang prøvd badebomber?

Da kjenner du nok til følelsen som kanskje kan sammenlignes med å bade i ett badekar fylt med champagne. Badebomber eser ut med gode lukter, gir deg brusende fres og som er godt for både hud og sinn. Våre badebomber er rimelige men oser av kvalitet da det kun brukes naturlige ingredienser for å sette dem sammen.

Badebomber

Er det forskjell på badebomber?

Ja, spesielt lukt, aroma og effekt kan være forskjellig for hver eneste badebombe. Vi har deilige bomber som kan gjøre deg mer avslappet og noen som gir deg mer energi. Kulene lukter blant annet kaffe, eksotiske frukter lavendel. Størrelsene er det også mange av, vi har noen små kuler som vi kaller Chill Pills, disse er veldig små men gir god effekt, vi anbefaler som regel 2-3 Chill Pills i ett bad, men man kan gjerne bare bruke en om man har en veldig sensitiv nese eller ikke ønsker så mye lukt på en gang.

Lavendel – Chill Pill Badebombe

Lavendel  Chill Pill anbefales til kveldsbadet. Lavendel har bevist effekt å redusere alt fra psoriasis, eksem, hodepine, stress og søvnvansker. Selve aromaen gjør deg roligere og mer avslappet. Ta deg ett deilig bad med 2 Chill Pills – Lavendel, du har godt av det.

Mer i det energifulle hjørnet?

Da kan vi sterkt anbefale vår Grandê Latte, en kaffe-badebombe med ekte kaffebønner og mye annet deilig for å få deg og kroppen i gang.

Grandé Latté – Badebombe

 

Dette er dessuten den største badebomben vi har, på hele 10CM omkrets og 160gram med deilg innhold er den klar til å gi deg ett av de beste badene, som kanskje får badet til å lukte som en kaffebar. Nam!
Se alle våre badebomber i Bad og Baderom-kategorien vår.

 

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vi gir deg 10% avslag med følgende rabattkode: FB10P :) Fjern