endelig er den kuleste spinneren her

Fidget spinner – Hva er det?

Fidget spinner – avslappende og underholdende

Fidget Spinner

Slapp av og lek med en Fidget spinner – det lille, vanedannende leketøyet som har tatt verden med stor storm!

Har jojoen og rokkeringen fått ett barn?

 

Fidget Spinner

Fidget spinner er det perfekte tidsfordriv til rastløse fingre, klikker på kulepenn eller om du skal konsentrere deg om en oppgave. Bruk den til å stresse ned i hverdagen eller om du har generelle fiklebehov. Fidget-spinneren skal også ha en beroligende effekt på personer med ADHD, autisme eller angst, det er faktisk derfor den ble oppfunnet, for flere år siden*.

Selvfølgelig kan du også bare leke med den, på samme måte som du ville brukt en jojo eller sprettball. Dette er leketøyet som ingen er for gamle for. Triksing, spinning er det eneste som skal til for få den behagelige spinne-følelsen. Imponere vennene dine med stil!

Hva er det?

Fidget spinner har tre «armer» med et kulelager i midten, som ligger behagelig i hånden. Du kan enten holde på kulelageret eller en av «armene», og deretter spinne den rundt og rundt. Når den spinner, vibrerer den lett og gir fra seg en lav lyd, som gir deg en behagelig følelse. Du kan ta den med overalt og den får enkelt plass i lommen, om du er redd for spinneren din kan du også få tak i flere beskyttelsesdeksel.

Beskyttelsesboks for spinnere

Mange varianter

Det finnes spinnere i flere forskjellige farger og former. Det er forskjell på kvalitet og utseende, og ikke minst pris. Det er faktisk ikke nødvendigvis den dyreste som spinner lengst.

Triangel Fidget Spinner – Gull

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vi gir deg 10% avslag med følgende rabattkode: FB10P :) Fjern