Hos Lightsheep skal det være enkelt, sikkert og hyggelig å handle. Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp (etter mottatt vare, returfrakt dekkes av kunde), Moms er så klart inkludert i alle priser (bedrifter kan ha andre avtaler). Alle bestillinger over 400 kroner (ved kampanjer kan prisen være annerledes, dette vil være oppgitt på forhånd) gir deg også gratis frakt innenfor Norge.

Vi sender for tiden privatbestillinger kun innenfor Norges grenser.

Alle våre varer er godkjent for bruk i Norge, EØS og/eller EU.

Åpent kjøp/Angrerett

Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp/angrerett (etter mottatt vare!), selv hvis det kreves at emballasjen/forseglingen må brytes for at du skal kunne teste produktet. Vær allikevel obs på at dersom emballasjen må brytes må det være minst mulig skade på den. Vil du benytte deg av åpent kjøp eller angrerett, ønsker vi at du sier i fra til oss først, enten via ticket på vår kundeserviceside eller på Facebook via meldinger. Varen må sendes emballert tilbake til oss sammen med navn/ordre-ID. Dersom du som kunde benytter deg av åpent kjøp/angreretten, står du for returfrakten (Har du betalt med PayPal kan du få refundert frakt via deres egne tjenester, se (https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/consumer). Vi betaler deg tilbake pengene innen ca. 14 dager ved eventuell heving ved forsinkelse, reklamasjon eller åpent kjøp. Ikke glem å informer oss hvordan du vil vi skal refundere pengene til deg, eller om du vil ha en tilgodelapp. Hvis du ikke oppgir noe så vil et gavekort bli tilsendt deg med samme beløp.

 

Returadresse (Ikke besøksadresse):
Ref. #ditt ordrenummer
Lightsheep.no
Sandvikbakken 26
4329 Sandnes

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe.

Fraktkostnad & Levering

Da vi har forskjellige lager som varene blir sendt ut av så blir det av og til brukt forskjellige leverandører. Du vil normalt motta pakken din via Posten i din postkasse (prioritert) eller en hentelapp som du kan ta med til nærmeste postkontor for å få pakken utlevert (typisk om din postkasse ikke har plass til pakken).

For å holde lave priser har vi flere lagerstasjoner i Norge (Rogaland) og Nederland (Amsterdam) samt Asia, dette gjør at leveringstiden kan variere og din forsendelse kan bli oppdelt. I gjennomsnitt er alle handler levert innenfor 7 dager. Du vil få varene mellom 3 og 14 dager og vi gjør det vi kan for å levere dem på kortest mulig tid. Dersom du ikke har mottatt varene dine  i løpet av 14 dager, ta gjerne kontakt så skal vi se hvor varen(e) befinner seg.

Vi garanterer ikke sporing på våre forsendelser per dags dato men finner fort ut hvor pakken er om du tar kontakt.

Betaling

Betaling kan skje via Bank-/Kredittkort (via PayPal) eller direkte kortbetaling mot vår samarbeidspartner, STRIPE, PayPal og Fiken (faktura).

  • Bank-/Kredittkort
    Kortbetaling går via kryptert linje (SSL) mot STRIPE som er vår leverandør av direkte kortbetaling fra vår nettside.
    Vi aksepterer også Visa og Mastercard gjennom PayPal. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre. Kortkjøp er avgiftsfritt for kunde.

  • Faktura må betales for at bestilling skal bli sendt.

  • Kryptovaluta, ingen sensitiv informasjon deles med noen som helst.

Salg til mindreårige

Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra foresatte eller verge for å bestille fra oss, dette bekreftes ved bestilling.

Reklamasjon

Vi garanterer at varene du får ved levering er feilfrie. Skulle du få en skadet vare, vennligst ta kontakt med oss og beskriv detaljert hva feilen er. Du har fra 1 års garanti til 3 års reklamasjonsrett på samtlige produkter. Kontakt oss dersom du må benytte deg av garantien. Det er ikke alltid du trenger å sende produktet i retur, så kontakt oss alltid først slik vi kan finne en god, rimelig og miljøvennlig løsning. Vi refunderer beløpet tilbake til deg rundt 14 dager (senest 30 dager) etter du har gjort oss oppmerksomme på at du ønsker å returnere en vare. Vennligst vær oppmerksom på at vi kan holde tilbake betalingen dersom vi ikke mottar varen og du ikke kan oppvise kvittering eller henvende til et sporingsnummer. Det er du som kunde som er ansvarlig for at varen kommer frem til oss. Dersom du sender en vare i retur uten å ta kontakt, gjelder tilbakebetalingsfristen på 14 dager fra vi mottar returen. Ved en eventuell tvist har vi som en regel å følge beslutningene til Forbrukerrådet.

Du har rett til å åpne forpakningen kostnadsfritt for å kontrollere at varen fungerer som den skal.

Kontakt oss via “Kundeservice” angående reklamasjon/retur.

legal-terms-kjopsvilkar

Sikkerhet & Personvern

Dine personopplysninger vil aldri bli gitt ut med mindre det er en meget spesiell og skriftlig grunn fra politi, statsadvokat eller andre liknende instanser som ber om opplysninger.
Dersom du vil at dine opplysninger ikke lenger skal være hos oss så vil vi fjerne dem så lenge du ikke er skyldig i ubetalte varer.

 

Alle bruksanvisninger skal være på norsk, engelsk, svensk, dansk eller visuelt utformet. Dersom dette mangler fra en vare, vennligst kontakt oss så hjelper vi deg videre.

Vi gir deg 10% avslag med følgende rabattkode: FB10P :) Fjern