Tilbake til hverdagen

Tilbake til hverdagen

Sommeren er endelig over – hverdagen er her

Vi har ikke sett noe særlig til sommeren her på vestlandet hvor kontoret vårt ligger, derfor ble våre ansatte nødt til å reise rundt i Europa for å få sin dose av varme solstråler. Men de slappet ikke bare av mellom all solslikkingen og romstreringen på diverse utesteder, for arbeidsnarkomane som de er tok det nemlig ikke lang tid før de fant den inspirasjonen de trengte for å gjøre den kommende høsten ekstra kreativ og produktiv. (De er så flinke atte!)

Vi har vært rundt og besøkt lignende butikker som vår i utlandet, hvor vi blant annet samlet inn inspirasjoner og idéer, delte tips, fant nye leverandører og mye, mye mer.

Når vi nå sitter på kontorene våre igjen så innser vi at områdene markedsføring og produktimport krever en høy grad av kreativitet for å forbedres, først og fremst fordi disse er i stadig forandring. Men vi gjør det ikke bare for oss selv, vi gjør det også for dere; kundene. Vårt livsblod, uten dere hadde vi ikke kunnet eksistert.
Det er derfor bestemt at vi skal gå for flere konsumerbare produkter, og ved å tilby dere gastronomiske opplevelser med mange spennende smaker og odører håper vi dere vil fortsette å være våre trofaste kunder. I år har vi allerede prestert å få gode avtaler med bl.a Jack Link’s som produserer flere typer “Beef Jerky” (altså tørket storfekjøtt).

Jack Links Beef Jerky Original

Med dette kjøttet som starter på 25,- kroner per pakke så er vi ganske sikre på at vi ligger blant de laveste på pris i Norge for ett såpass bra kvalitetsprodukt. Andre godsaker er sjokolade med M&M og Twix.

Baconkrydder for alle

Det mest spennende vi lanserte i sommer er baconkrydderet, som er laget av en nordmann bosatt i Australia. Vi er så langt den eneste leverandøren i Norge. For oss er dette veldig spennende. Lanseringen har vært rolig fra vår side og vi har solgt ut hvert eneste parti som er bestilt inn på forkant. Ta gjerne en titt på krydderet som får all mat til å smake bacon.

Baconkrydder 4-Pack

 

Nå som sommeren er ferdig har vi laget en Back 2 Work-kategori som viser deg morsomme, smarte og nyttige produkter du kan ta med deg på jobb og skole.

Ta en titt på Back2Work. Du finner denne på toppen på siden vår (i menyene). Her er det mye gøy og moro samlet sammen av våre produktansvarlige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vi gir deg 10% avslag med følgende rabattkode: FB10P :) Fjern