Vi gjør deg klar til årets festivaler!

Enten du skal på Ungkarsfestivalen, Norway Rock eller Risør Kammermusikkfestival så er det ting man trenger, morsomme ting!

Det går mye i øl, flasker, bokser og brus, musikk og telting, det er litt av nøkkelen til en suksessfull sommer.

festivalsommer-norge

Det er vanskelig å vite hva man skal ha på seg og med seg, her har du en liste med våre topp 10 produkter for en perfekt festivalfeiring, hele døgnet!

#1 Dusjhøyttaleren – Musikk som tåler søl!

Musikk som tåler søl og vann!

Når kvelden senker seg og konsertområdet slukkes kan du sette opp ditt eget, som tåler berusede mennesker, en liten høyttaler som tåler søl av de fleste drikker, så slipper man kortslutning! Høyttaleren er liten og enkel å ha med seg, den er bærbar og man kobler seg kjapt til med bluetooth. Den lades via medfølgende USB-kabel.

Les mer og bestill her

 

#2 Nødlader – Å gå tom for strøm på festival er ikke nødvendig!

Romoss Nødlader

Hvor kjedelig er det ikke å gå tom for strøm på mobilen på festival? Hvor er stikkontakten? Gidder du å lete, romstere og stresse når du istedenfor bare kan lade mobilen og andre enheter fra teltet, lommen eller sekken? En nødlader er smart og viktig på festival. Det kraftige batteriet i nødladeren fra Romoss inneholder 10400mAh, noe som sørger for kraftig og trygg opplading av opptil to enheter tilkoblet samtidig!

Les mer om denne nødladeren

 

#3 Solbriller er et must!

Sammen med solkrem så må man ha solbriller. Det som er kjedelig er at de ofte forsvinner eller blir ødelagt, ihvertfall på plasser med ekstremt mange mennesker. Man trenger ikke kjøpe kjedelige og stygge solbriller for å unngå å bli konkurs, hos oss får du freshe solbriller som passer de fleste, sjekk ut årets kolleksjon ved å søke etter solbriller. Årets beste briller heter Blue Mercury og har bambusramme, og vi holder dem på tilbud ut juli 2016! – For at du skal få en bra opplevelse!

Klikk her for å se årets beste solbriller

 

#4 – Humor for humøret er viktig!

Flamingo boks og glassholder!

Flamingoer og øl, er ikke det festivalstemning? Om du ikke har opplevd en festival med den kombinasjonen så er det på tide, ta med et par til vennene dine, for de kommer til å spørre etter flere, det har vi selv opplevd! Passer like godt på bord og tørre flater som i basseng og vann!
Her presser vi og prisen for deg, kjøper du pakken på 5 stk så får du en herlig rabatt som du kan leve med! Del ut flamingoer!

Sjekk ut verdens hyggeligste flamingo her

 

#5 Ikke kok over, kjøl deg ned med vind og vann!

Sprayvifte!

Når varmen tar over så er det fantastisk med en liten kald og fuktig bris, ikke sant? Med Sprayviften har du din egen håndholdte nedkjøler, perfekt når sola skinner!

Les mer om Sprayviften her

 

#6 Lysende staver til kvelden og mørket!

Glowsticks

Glowsticks, lyspinner, ravesticks? Absolutt nødvendig til konserter og lange kvelder med musikk og stemning!
Husk å ha med nok, glowsticks som må knekkes for å tennes bør man ha flere av, slik man har nok til hele festivalen!

Sjekk ut utvalget av glowsticks her (og ja, vi har også elektriske glowsticks!)

 

#7 – Alle må sove – Behagelig!

Om du sliter med søvn så kan det være greit å ha en nakkepute, ørepropper og øyemaske, det får du hos oss, i en fiks ferdig pakke!

Sjekk den ut her

 

#8 Mange rare mennesker – Join them!

Alle festivaler har noen som du husker på grunn av bekledning eller oppførsel, med hestemasken kan du være blant de rare! Når du føler for å være deg selv så tar du den bare av, horse on/off!

Sjekk ut Hestemasken her

 

#9 Vann, du trenger vann!

Vann er utrolig viktig når man er aktiv, husk alltid å ha med deg en flaske som ikke alle andre har lik, det er dumt å ta feil flaske, ihvertfall om de har uønskede sykdommer!
Det følger også med egen bag for å skjule flasken eller bære den med seg på en behagelig måte!

Få My Bottle til 75,- ut juni!

 

10# Med rene briller ser man bedre!

Brillebørste, en perfekt en!

Om du har vanlige briller eller solbriller så er dette en bitteliten god børste å ha med seg, den fjerner all smuss og fett fra brilleglasset på sekunder, og det på begge sider!

Kun 10,-, bestill her!

 

Vi ønsker alle sammen en fantastisk sommer, enten du skal på festival eller ikke! Sjekk ut vårt sortiment før du reiser på ferie, vi kan nesten garantere at du finner noe du ville hatt med!

Lik oss også på Facebook for å få informasjon om give-aways, konkurranser og spennende nyheter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vi gir deg 10% avslag med følgende rabattkode: FB10P :) Fjern